null

We are GV International !!

null

Wij zijn een Italiaans bedrijf, gevestigd in Milaan, met 30 jaar ervaring in de kledingindustrie en in het bijzonder in jassen en donsjacks.

Onze deskundigheid heeft ertoe geleid dat we inmiddels erkend worden als professionals die 100% voldoen aan de eisen van de klanten. Om de visies de wensen van stylisten en klanten zo goed mogelijk om te zetten in afgewerkte producten bieden wij een complete toewijding, ongeacht werktijden of feestdagen.

null

Unieke Designs

Comodo e facile da indossare, e sempre al miglior prezzo.
null

Prijzen

Alle prijzen worden aan de hand van de wensen van de klant individueel bepaald.

null

Altijd Trendy

Trends, mode en creativiteit maken deel uit van ons DNA

null

We Create Amazing Clothes and We Love What We Do!

GV International biedt de laatste internationale trends in de vorm van gemakkelijk te dragen, comfortabele en casual kleding. De GV collecties zijn ontwikkeld voor mannen en vrouwen met een jonge mindset, rekening houdend met het feit dat leeftijd geen obstakel mag zijn bij het uitzoeken van kleding.

Unique Design

.

All Sizes

.

Natural Fabrics

.

Handmade

.
null

De productie van de onze producten vindt plaats in verschillende delen van China. Waar dit precies is hangt af van het type, de hoeveelheid en de richtprijzen van de klant.

Alles begint met de tekening van een stylist, deze wordt omgezet in een technische tekening, vervolgens wordt een prototype gemaakt die ofwel goedgekeurd ofwel gewijzigd dient te worden door de opdrachtgever. Daarna maken we een laatste monsters en dan de productie.

We maken gebruik van CAD-systemen voor meer precisie, automatische snit en de meest recente Europese en Amerikaanse technologie.

null

GV International is a Lifestyle

Let's keep in touch!

  • null

    VIA PAVIA 12

    20090 CUSAGO (MI) – ITALY